Tidsregistrering

Få styr på din tid

Tidsregistrering, timeregistrering, tidstagning... Hvad end man kalder tidsregistrering, og uanset om man er en service-virksomhed eller en produktions-virksomhed, så vil tidsregistrering hjælpe virksomheden.
Styr På Tiden er et værktøj til tidsregistrering.

Læs mere om produktet »

Kontroller virksomhedens vigtigste ressource - arbejdstiden

En virksomhed bør tidsregistrere for at have et klart overblik over hvad arbejdstiden bliver brugt på. Ellers kan man ikke planlægge opgaver og projekter ordenligt. Hvad hjælper det, at man har en ide om hvor lang tid det tager at udføre en opgave, hvis man ingen ide har om hvor meget administration, kørsel, mødeaktivitet etc. opgaven medfører?
Tidsregistrering vil også hjælpe virksomheden til at fakturere mere da al aktivitet registreres, og dermed huskes, når en opgave senere skal faktureres.

Ekstra fordele ved tidsregistrering

Når virksomheden alligevel tidsregistrerer, følger der nemt ekstra fordele med. Det er f.eks. oplagt at administrere medarbejdernes flekstid vha. tidsregistrering. Et andet eksempel kunne være, at medarbejderen knytter en kommentar til tidsregistreringen, så der hurtigt kan dannes en kladde til brug ved fakturering.

Læs mere om funtioner i Styr På Tiden og fordele ved tidsregistrering.


© Styr På Tiden 2021